Termeni şi condiţii de folosire a saitului “Stoarce Creierul”

Accesând “Stoarce Creierul” eşti de acord să intri din punct de vedere legal sub incidenţa următorilor termeni. Dacă nu eşti de acord cu toţi aceşti termeni, te rog să nu accesezi şi/sau să nu foloseşti “Stoarce Creierul”.

Accesând saitul “Stoarce Creierul” declari pe propria răspundere că ai vârsta de cel puţin 18 ani împliniţi şi că eşti în deplinătatea facultăţilor mintale.

Eşti de acord să nu scrii niciun material abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ură, ameninţare, orientare-sexuală, să nu publici legături către materiale care nu-ţi aparţin sau care pot încălca legile drepturilor de autor sau orice alt material care poate viola prevederile legale în vigoare. Răspunderea legală asupra conţinutului articolelor şi mesajelor aparţin în exclusivitate utilizatorilor care le publică. Administraţia saitului nu poate proteja pe nimeni de consecinţele legale ale propriilor acţiuni.

Procesarea informaţiilor trimise de utilizatori se face automat; cu toate că administratorii şi moderatorii echipei “Stoarce Creierul” vor încerca să îndepărteze toate articolele şi mesajele ce pot face subiectul unor obiecţii, ne este imposibil să le revizuim pe fiecare în parte. Articolele şi mesajele publicate exprimă punctul de vedere al autorilor iar deţinătorul “Stoarce Creierul” împreună cu deţinătorii drepturilor software-ului pe care acesta rulează (phpBB, WordPress, WP-United şi blueimp.net) nu sunt şi nu vor fi consideraţi responsabili pentru conţinutul materialelor publicate de către utilizatori.

Eşti de acord ca echipa “Stoarce Creierul” să aibă dreptul de a şterge, modifica, muta sau închide orice subiect în orice moment în care consideră potrivit. Ca utilizator eşti de acord ca orice informaţie introdusă să fie stocată în baza de date. Aceste informaţii nu vor fi dezvăluite niciunei terţe părţi fără consimţământul tău, iar “Stoarce Creierul” împreună cu deţinătorii drepturilor software-ului pe care acesta rulează nu pot fi consideraţi responsabili pentru vreo încercare de hacking care poate duce la compromiterea datelor.

Ca membru înregistrat, eşti de acord să primeşti din când în când scrisori de la “Stoarce Creierul”.